donaties-header

Donaties & participatie, je hoort het geregeld maar wat bedoelen wij daar dan mee. Websites opbouwen en onderhouden vraagt , tijd, geduld en geld en voor alle drie geld hoe meer hulp je hebt hoe beter je de website kunt ontwikkelen. Wij willen jullie graag een website bieden die simpel, overzichtelijk en functioneel is en waar jullie de lekkerste Italiaanse pasta recepten kunnen vinden.

Voor de vaste lezers zal dit misschien niet als een verassing komen maar Pastamammamia draait volledig op vrijwilligers. Alle vrije uurtjes die wij hebben steken wij in het schrijven van de recepten en het bij houden van de website. En dat doen wij met veel plezier natuurlijk 🙂

Het onderhouden van een website als de onze is best een hoop werk en ik heb altijd geleerd vele handen maken licht werk. Heb jij ideeën, recepten, of verveel jij je en wil je mee helpen aan het onderhouden van onze website dan ben je zeer welkom.

Misschien vind jij koken wel hartstikke leuk en maak je graag filmpjes van jouw kookkunsten, dan laten wij dat graag zien, zeker wanneer je een van onze recepten klaar maakt.

Om Pastamammamia in leven te houden en jullie als trouwe bezoekers ook te blijven voorzien van nieuwe recepten zullen wij ook onze vrij uurtjes hier in blijven steken. Toch kan jij als bezoeker ook jouw bijdrage leveren aan de Pastamammamia website en dat kan op verschillende manieren.

Zo kun je bijdragen aan de website van Pastamammamia door recepten te delen met Pastamammamia. Een ander manier om een bijdrage te leveren is het geven van feedback. Wij horen altijd heel graag wat jullie ideeën zijn en hoe jullie die ideeën graag in onze website verwerkt zouden zien. Feedback geven is de meest simpele manier om een bijdrage te leveren aan onze website en het mooiste is het kost je helemaal niets.

Wij zouden het leuk vinden als jullie zelf met recepten komen. Maak bijvoorbeeld een filmpje van hoe jij jouw recept klaarmaakt of maak een filmpje van hoe jij een van onze recepten klaar maakt. Wij plaatsen dit dan op de website op en zo krijg jij jouw eigen filmpjes bij ons op de website.

Verder zijn wij natuurlijk altijd op zoek naar vrijwilligers die zelf recepten schrijven en/of bedenken of die op een andere manier een bijdrage willen leveren aan de website. Hoe meer vrijwilligers en feedback hoe beter wij de website kunnen maken.

Uiteraard kun je als bedrijf ook participeren en bijdragen aan de website van Pastamammamia. Denk bijvoorbeeld maar aan adverteren. Als sponsor van Pastamammamia krijgt u een prominent plekje op onze website om daar uw advertenties te vertonen. Maar u kunt ook banners plaatsen tegen een kleine vergoeding. Over adverteren en plaatsing van uw banners kunt u altijd contact met ons opnemen.

Dit kan interessant zijn voor de kleinere voedsel restaurateurs maar ook voor bedrijven die producten maken die aansluiten bij wat wij doen. Jouw bedrijfje komt dan binnen bij de ruim 2100 volgers op facebook en de gemiddeld 2500 bezoekers die elke maand onze website bezoeken op zoek zijn naar de nieuwste recepten. mocht je interesse hebben in een advertentie op onze website, neem dan even contact op met redactie@pastamammamia.nl