donaties-header

Donaties & participatie, je hoort het geregeld maar wat bedoelen wij daar dan mee. Websites opbouwen en onderhouden vraagt , tijd, geduld en geld en voor alle drie geld hoe meer hulp je hebt hoe beter je de website kunt ontwikkelen. Wij willen jullie graag een website bieden die simpel, overzichtelijk en functioneel is en waar jullie de lekkerste Italiaanse pasta recepten kunnen vinden.

Voor de vaste lezers zal dit misschien niet als een verassing komen maar Pastamammamia draait volledig op vrijwilligers. Alle vrije uurtjes die wij hebben steken wij in het schrijven van de recepten en het bij houden van de website. En dat doen wij met veel plezier natuurlijk 🙂

Het onderhouden van een website als de onze is best een hoop werk en ik heb altijd geleerd vele handen maken licht werk. Heb jij ideeën, recepten, of verveel jij je en wil je mee helpen aan het onderhouden van onze website dan ben je zeer welkom.

Misschien vind jij koken wel hartstikke leuk en maak je graag filmpjes van jouw kookkunsten, dan laten wij dat graag zien, zeker wanneer je een van onze recepten klaar maakt.

Om Pastamammamia in leven te houden en jullie als trouwe bezoekers ook te blijven voorzien van nieuwe recepten zullen wij ook onze vrij uurtjes hier in blijven steken. Toch kan jij als bezoeker ook jouw bijdrage leveren aan de Pastamammamia website en dat kan op verschillende manieren.

Zo kun je bijvoorbeeld donaties doen aan Pastamammamia die door ons worden ingezet om de website up & running te houden en waar mogelijk te verbeteren. Donaties doen kan ook weer op verschillende manieren. Natuurlijk kun je als je Pastamammamia een warm hart toedraagt, altijd een financiële donatie doen :-D.

Je kunt ook op een andere manier bijdragen aan de website van Pastamammamia. Denk maar aan een hele belangrijke voor ons, feedback van onze bezoekers. Wij horen altijd heel graag wat jullie ideeën zijn en hoe jullie die ideeën graag in onze website verwerkt zouden zien. Feedback geven is de meest simpele manier om een bijdrage te leveren aan onze website.

Daarnaast zouden wij het leuk vinden als jullie zelf met recepten komen. Maak bijvoorbeeld een filmpje van jouw recept of maak een filmpje van hoe jij een van onze recepten klaar maakt. Wij nemen dit dan op de website op en zo krijg jij jouw eigen filmpjes bij ons op de website. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar vrijwilligers die zelf recepten schrijven en/of bedenken. Hoe meer vrijwilligers en feedback hoe beter wij de website kunnen maken.

Uiteraard kun je als bedrijf ook participeren en bijdragen aan de website van Pastamammamia. Dit kan uiteraard ook door donaties maar ook door bijvoorbeeld advertentie ruimte op onze website te huren. Zo kan het zijn dat u als sponsor van onze website een prominent plaatsje krijgt op onze voorpagina. Maar u kunt ook banners plaatsen tegen een kleine vergoeding.

Dit kan interessant zijn voor de kleinere voedsel restaurateurs maar ook voor bedrijven die producten maken die aansluiten bij wat wij doen. Jouw bedrijfje komt dan binnen bij de bijna 2000 volgers op facebook en de gemiddeld 1000 bezoekers die elke maand onze website bezoeken op zoek naar de nieuwste recepten. mocht je interesse hebben in een advertentie op onze website, neem dan even contact op met redactie@pastamammamia.nl

Wij zijn blij met uw donaties

Pastammamia.nl accepteert donaties zo groot en klein als u zelf wilt. Er staat een bedrag van € 2,50 ingevuld maar dit kunt u zelf aanpassen omhoog of omlaag.

Doneren € -