Paprika met Ansjovis filets en kappertjes is een bijgerecht. Het is simpel het is snel en het is echt super lekker.

Wat heb je nodig ?

Ingrediënten

paprika’s
ansjovisfilets, fijngehakt
teentjes knoflook, uitgeperst
volle eetlepels kappertjes, fijngehakt
enkele takjes oregano, fijngehakt
olijfolie

Bereiding:

Je begint met het roosteren van de paprika’s voor ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (200 C) tot ze zacht zijn.
Doe de paprika’s nu in een plastic zak, en sluit de zak goed af. Laat de paprika’s zo ongeveer tien minuten liggen.
Haal de paprika’s nu uit de zak en ontvel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten met de zaadjes en snijd de paprika aan reepjes.
Doe nu de rest van de ingrediënten bij de paprika’s en laat de smaken even goed intrekken.

Bedruip de paprika’s als laatste met wat olijfolie en garneer het gerecht met wat kleine kappertjes en fijngehakte oregano

Mangiare Gustoso

  • Triangle 1946 Spatel Nylon exta flexibel roestvrijstaal

    Triangle 1946 Spatel Nylon exta flexibel roestvrijstaal

    19.95
    Bestellen
  • Triangle Dresseernaald diameter 4 cm en 23 cm lang

    Triangle Dresseernaald diameter 4 cm en 23 cm lang

    6.99
    Bestellen
  • Triangle Pizzaschaar in de Italiaanse kleuren 24

    Triangle Pizzaschaar in de Italiaanse kleuren 24,5 cm

    24.95
    Bestellen
  • Triangle 1946 Sauslepel roestvrijstaal

    Triangle 1946 Sauslepel roestvrijstaal

    19.95
    Bestellen
  • Triangle Pincet met dubbele knik 15cm

    Triangle Pincet met dubbele knik 15cm

    7.95
    Bestellen
  • Triangle Theezeef fijnmazig 8cm

    Triangle Theezeef fijnmazig 8cm

    8.95
    Bestellen
  • Triangle Blikopener met vleugel

    Triangle Blikopener met vleugel

    8.49
    Bestellen
  • Triangle Zeef 23cm

    Triangle Zeef 23cm

    22.95
    Bestellen