pasta-con-carciofi-e-gamberi
Penne ai Gamberi e Carciofi
De lente is volop aan het werk en de zomer is onderweg. Penne met garnalen en artisjokken is een typisch
Read more.
pappardelle-al-granchio-velate-al-pomodoro
Pappardelle al granchio velate al pomodoro
Pappardelle al granchio velate al pomodoro of Pappardelle met romige krab-tomatensaus is zo een gerecht waarvan alleen de naam al
Read more.
fettuccine-verde
Fettuccine Verde – Groene Fettuccine
Fettuccine Verde of groene Fettucine is niet veel meer of minder dan pasta deeg waar spinazie aan wordt toegevoegd. Dit
Read more.
spaghetti_alla-puttanesca
Spaghetti alla Puttanesca – Spaghetti met tomaten, ansjovis en kappertjes
Spaghetti alla puttanesca betekent als je het vertaald letterlijk “spaghetti op hoerenwijze” in het Italiaans en is een pittig, of
Read more.
bavette-primaverili
Bavette Primaverili – Lente Bavette
Bavette is een kleine droge pastasoort die ontstaan is in Genua, Noord Italië. Vertaald vanuit het Italiaans betekent Bavette zoiets
Read more.
spaghetti-al-rancetto
Spaghetti al Rancetto – Spaghetti met tomaten en Pancetta
De saus voor dit gerecht komt van oorsprong uit Spoleto wat in de regio Umbrië ligt in midden Italië. Een
Read more.
tagliatelle con piselli e prosciutto cotto
Tagliatelle Proscuitto e Piselli – Tagliatelle met ham en doperwten
Tagliatelle is een makkelijk en zeer smakelijke pastasoort, die perfect geschikt is voor een zondagse lunch. Het onderstaande gerecht is
Read more.
brodo-di-quadrucci-e-piselli
Brodo di Quadrucci e Piselli – Pastavierkantjes en doperwten in bouillon
Deze vrij dikke soep vindt zijn oorsprong in Lazio in het Noorden van Italië. Hier wordt deze soep gemaakt met
Read more.
maccheroni-ai-quattro-formaggio
Maccheroni ai Quattro Formaggio – Macaroni met 4 soorten kaas
Een zeer luxe en rijk gerecht van Maccharoni en 4 soorten kaas uit de oven. Dit gerecht kan prima worden
Read more.
farfalle-grande-estate
Farfalle Grand’estate – Zomerse Farfalle
Farfalle is een Italiaanse pastavorm. Farfalle is Italiaans voor vlinders (de “e” aan het eind van het woord geeft aan dat het om het meervoud gaat van farfalla). In het Nederlands worden
Read more.