Deze pagina geeft een totaal overzicht van alle recepten die werden geplaatst op Pastamammamia.nl. Wij hopen daarmee een methode te hebben bedacht die het mogelijk maakt alle recepten door te scrollen.

Alle recepten die je hier vind zijn ook te vinden via het menu. Dit is simpelweg een andere weergave van al onze recepten.

agnolotti-alla-piemontese
Agnalotti uit de Piemonte – Agnolotti alla Piemonte
Agnalotti uit de Piemonte of Agnolotti alla Piemonte. Agnolotti is een specialiteit uit de Piemonte in het Noord Westen van
Verder lezen.
bavette-alle-vongole-e-zucchine
Bavette alle Vongole e Zucchine – Bavette met venusschelpen en courgette
Bavette alle Vongole e Zucchine of Bavette met Venusschelpen en courgettes geeft een zeer smakelijke combinatie van zee en land. Dit zomerse
Verder lezen.
bavette-primaverili
Bavette Primaverili – Lente Bavette
Bavette is een kleine droge pastasoort die ontstaan is in Genua, Noord Italië. Vertaald vanuit het Italiaans betekent Bavette zoiets
Verder lezen.
brodo-di-quadrucci-e-piselli
Brodo di Quadrucci e Piselli – Pastavierkantjes en doperwten in bouillon
Deze vrij dikke soep vindt zijn oorsprong in Lazio in het Noorden van Italië. Hier wordt deze soep gemaakt met
Verder lezen.
bucatini-alla-mozzarella-e-melanzane
Bucatini alla Mozzarella e Melanzana
Bucatini alla Mozzarella e Melanzana of Bucatini met Mozzarella en Aubergine Bucatini is een pasta soort die in Nederland niet
Verder lezen.
Cannelloni a la Sorrentina – Cannelloni uit Sorrentina
Cannelloni a la Sorrentina of Cannelloni uit Sorrentina. Cannelloni is een pasta soort die is gevormd als een dikke koker.
Verder lezen.
meat_cannelloni_with_bechamel_sauce_au_gratin
Cannelloni Alla Besciamella – Canneloni met Bechamel
Cannelloni Alla Besciamella is een klassiek Italiaans gerecht. De Cannelloni zijn kokertjes van pasta deeg die worden gevuld met in
Verder lezen.
cannelloni-di-carne-e-funghi
Cannelloni di carne e funghi – Cannelloni met gehakt en paddenstoelen
Cannelloni di carne e funghi – Cannelloni met gehakt en paddenstoelen Met de herfst die langzaam over ons heen valt
Verder lezen.
cannelloni-di-formaggi-e-verdure
Cannelloni di formaggi e verdure
Cannelloni di formaggi e verdure zou in het Nederlands vertaalt zoiets zijn als Cannelloni met kaas en verse groenten. Cannelloni
Verder lezen.
cannelloni met romige radicchio
Cannelloni met romige Radicchio – Cannelloni alla crema di Radicchio
Cannelloni met romige Radicchio of Cannelloni alla crema di radicchio op zijn Italiaans is een recept oorspronkelijk uit het zuiden
Verder lezen.
Cappelletti in brodo di cappone – Bouillon met gevulde pasta
Cappelletti in brodo di cappone is een soep die met name gegeten wordt op Santo Stefano (wat bij ons 2e
Verder lezen.
conchiglie-con-gorgonzola-e-pistacchi
Conchiglie met Gorgonzola en Pistachenoten – Conchiglie con Gorgonzola e Pistacchi
Conchiglie met Gorgonzola en Pistachenoten of op zijn Italiaans Conchiglie con Gorgonzola e Pistacchi is, een snel en gemakkelijk klaar
Verder lezen.
Conchiglie met mozzarella – Conchiglie alla mozzarella
De smaak van de zomer in Italië is de smaak van tomaten en basilicum, en een favoriet gerecht van de
Verder lezen.
delicate-reginette
Delicate Reginette
Delicate Reginette, Reginette is een droge pasta soort uit Napels, Zuid-Italië. Reginette is lange platte en op tagliatelle lijkende pasta.
Verder lezen.
farfalle-al-proscuitto-e-pesto
Farfalle al Proscuitto e pesto – Farfalle met proscuitto en pesto
Farfalle al Proscuitto e pesto – Farfalle met proscuitto en pesto Dit is zo een recept dat je maakt als
Verder lezen.
Farfalle al Sugo di Piselli – Farfalle met tomaten-doperwten saus
Dit is nou zo een pastagerecht waarbij je gewone “witte” pasta gebruik omdat je de tricolore(drie kleur) van de Italiaanse
Verder lezen.
farfale-gorgonzola
Farfalle alla Crema di Gorgonzola
Farfalle alla Crema di Gorgonzola of meer op zijn Hollands Farfalle met Gorgonzola saus is een simpel licht zoete saus
Verder lezen.
Farfalle Carbonara met erwten
Farfalle Carbonara met erwten is een uniek recept van de wereldberoemde Jamie Oliver. Dit gerecht is voor vier personen en
Verder lezen.
farfalle-grande-estate
Farfalle Grand’estate – Zomerse Farfalle
Farfalle is een Italiaanse pastavorm. Farfalle is Italiaans voor vlinders (de “e” aan het eind van het woord geeft aan dat het om het meervoud gaat van farfalla). In het Nederlands worden
Verder lezen.
Farfalle-radicchio
Farfalle met Radicchio – Farfalle al Radicchio
Farfalle met Radicchio is een super simpel gerecht dat snel klaar te maken is en zit barstensvol smaak. Zeg echter
Verder lezen.
Farfalle Vedri e Rosa – Roze en groene Farfalle
Farfalle Verdi e Rosa Dit moderne recept combineert roze garnalen en courgettes zeer goed met pasta en roomsaus.  Het recept
Verder lezen.
fettuccine-al-alfredo
Fettuccine All’Alfredo
Fettuccine All’AlfredoDit is waarschijnlijk een van de meest bekende gerechten uit de Italiaanse keuken. Toch zal niet iedereen bekend zijn
Verder lezen.
fettuccine-verde
Fettuccine Verde – Groene Fettuccine
Fettuccine Verde of groene Fettucine is niet veel meer of minder dan pasta deeg waar spinazie aan wordt toegevoegd. Dit
Verder lezen.
fettucine-ai-proscuitto-e-mascarpone
Fettucine ai Proscuitto e mascarpone
Fettucine ai Proscuitto e Mascarpone heet in het Nederlands Fettucine met ham en mascarpone. Een super simpel gerecht dat je
Verder lezen.
Fettucine al Limone – Fettucine met citroensaus
Fettucini is net als Tagliatelle een lint macaroni en is zo’n 5mm breed. Het wordt gemaakt met Durum meel en
Verder lezen.
fettucine-con-salsiccia-all-aceto-balsamico
Fettucine met worst en balsamico – Fettucine con salsiccia all’aceto balsamico
Fettucine met worst en balsamico of Fettucine con salsiccia all’aceto balsamico is een gerecht dat bomvol smaak zit en dat
Verder lezen.
Fusilli met basilicumsaus en gehaktballetjes
Fusilli met basilicumsaus en gehaktballetjes is een echte aanrader. Het Italiaanse gerecht is klaar binnen 20 á 30 minuten en
Verder lezen.
fusilli-met-wilde-paddestoelen
Fusilli met wilde paddenstoelen – Fusilli di Bosco
Fusilli met wilde paddenstoelen of fusilli di bosco is een heerlijk romig gerecht, bomvol smaak en veel knoflook. Voor de
Verder lezen.
garganelli-con-asparagi-e-panna
Garganelli agli Asperagi e panna – Garganelli met asperges en room
Het is weer lente en het is dus weer asperge tijd. Deze vitamine bommetjes liggen overal weer in de winkel.
Verder lezen.
garganelli-primavera
Garganelli Primavera
Garganelli Primavera is een heerlijk voorjaarsgerecht met ingrediënten van het seizoen. De groenten en hun kleuren maken van dit gerecht
Verder lezen.