pasta-recepten

Deze pagina geeft een totaal overzicht van alle pasta-recepten die werden geplaatst op Pastamammamia.nl. Wij hopen daarmee een methode te hebben bedacht die het mogelijk maakt alle recepten door te scrollen.

Uiteraard zijn alle recepten die je hier vind zijn ook te vinden via het menu dat op pasta type is georganiseerd. Deze pagina is simpelweg een andere weergave van al onze pasta recepten.

Minestrone soep
Minestrone soep is een rijkelijk gevulde Italiaanse soep die het perfect doet als voorgerecht, maar serveren tijdens de lunch kan
minestrone-ricco
Minestrone Ricco of Rijke Minestrone is een heerlijke gevulde Italiaanse maaltijdsoep die heerlijk combineert met lekker knapperig vers brood. Zeker
orecchiette-al-ragu
Orecchiette al Ragù of zoals wij in Nederland zouden zeggen Orecchiette met vleessaus is een zuid Italiaans gerecht met een
orecchiette ansjovis en brocolli
Orecchiette con Accuighe e Brocolli, of zoals wij dat in Nederland noemen, orecchiette met ansjovis en brocolli, word gekenmerkt door
Pappardelle Ai Funghi - Pappardelle Met Paddestoelen
Pappardelle ai Funghi of Pappardelle met paddenstoelen is een heerlijk herfstachtig gerecht perfect voor de tijd van het jaar. Pappardelle
Papardelle al cavolfiore e gorgonzola
Pappardelle al Cavolfiore e Gorgonzola dat is letterlijk een mond vol. Maar in het Nederlands zou dit neerkomen op Pappardelle
pappardelle-al-granchio-velate-al-pomodoro
Pappardelle al granchio velate al pomodoro of Pappardelle met romige krab-tomatensaus is zo een gerecht waarvan alleen de naam al
pappadelle-alla-pollo-e-porcini
Dit gerecht is een prachtig stukje Toscane op je bord. Dit heerlijke romige gerecht dat prima geschikt is als hoofdgerecht.
pappardelle met konijn in tomatensaus
Pappardelle met konijn in tomatensaus of zo als we in het Italiaans zouden zeggen Pappadelle al sugo di Coniglio is
Pasta Al Forno
Pasta Al Forno - Penne uit de ovenOk even voor de duidelijkheid dit recept is niet van mijzelf maar van
Wie kent het niet Pasta Carbonara. Zoals bij alle pasta's is het de saus waaraan het gerecht zijn naam ontleent
Pasta con Funghi is zo een gerecht dat je als heerlijk tussendoortje kunt eten maar ook als volledige warme vegetarische
pasta-met-worst-en-raddicchio
Sommige mensen zullen raar opkijken als je verteld dat je deze combinatie gaat serveren. Worst en Radicchio lijken niet direct
Pasta met Sardische worst - Malloreddus
Pasta met Sardische worst of zoals met het in Sardinië zegt Malloreddus. en die naam komt van de pasta soort
Pastasalade met feta, fusilli, rucola en olijven
In landen zoals Griekenland en Italië eet men ook graag pasta in de vorm van een pastasalade. Het is een
pasta-con-carciofi-e-gamberi
Penne ai Gamberi e Carciofi of Pennen met garnalen en artisjokken is zo een gerecht waar je de lente in
Dit is een echt Italiaans herfst recept dat per toeval een echte keuken klassieker is geworden: penne met prosciutto en paddenstoelen. Een zeer smakelijk
Penne alla Carrettiera
Penne alle Carrettiera of Penne met Tonijn, Paddenstoelen en Spek is een recept uit de Romaanse keuken. De term "alla
Penne all'Arrabbiatta
Penne all'Arrabbiatta of Penne met tomaten en Chillipepers saus is een klassieker met behoorlijk wat pit. Iedereen die van de
Penne con la Rucola e la Mozzarella
Penne con la Rucola e la Mozzarella is zo een recept wat in deze tijd van het jaar weer de
Penne met garnalen en asperges
Penne met garnalen en asperges is een gezond recept en het is bovendien gemakkelijk te maken. Naast dat het makkelijk
Penne met Gorgonzola walnoten en Peer
Penne met Gorgonzola walnoten en peer is een klassiek italiaans pasta recept met klassieke Italiaanse smaken. De combinatie van peer,
penne-norma
Penne Norma of Penne alla Norma is een zuid Italiaans gerecht dat zijn oorsprong kent in Sicilië. In dit gerecht
Penne Panna e Salmone of Penne met room en gerookte zalm is een meer moderne manier van Pasta op dienen
pesce-con-fregola
Pesce con Fregola klinkt toch veel mooier als Fregola met vis he. Pesce con Fregola is een Sardische specialiteit. Eigenlijk
Pipe Rigate e Piselli e Proscuitto is eigenlijk een beetje een zomers gerecht. Toch wilde ik ik niet wachten tot
pizzoccheri-delle-valtellina
Pizzoccheri della Valtellina is een heel apart gerecht. In Nederland noemen wij dit Boekweitpasta met kool, aardappelen en kaas. De
ravioli-al-tartufo-bianco
Ravioli al Tartufo Bianco of Ravioli met witte truffel is echt zo een klassieker die je in deze tijd van
Ravioli met spinazie en Ricotta
Ravioli di Magro betekent in het Nederlands letterlijk "Magere Ravioli". Ravioli wordt vaak geserveerd met een vlees vulling , echter
Raviolli Alla Napoletana is een typishch zuid-Italiaans gerecht met zeer veel smaak. U kunt het als voorgerecht of als hoofdgerecht