Pastasalade met feta fusilli rucola en olijven is een mediterrane klassieker. In landen zoals Griekenland en Italië eet men ook graag pasta in de vorm van een pastasalade. Het is een lekker en gezond tussendoortje dat je op ieder moment van de dag wel kunt eten. De bereidingstijd is ongeveer 15 minuten.
Wat heb je nodig?
- Fusilli
- Rucola
- Feta
- Groene of zwarte olijven
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze pastasalade met feta fusilli rucola en olijven
Pastasalade met feta, fusilli, rucola en olijven kun je erg snel maken. Zet als eerste een pan met water op het vuur. Ondertussen kun je de fetablokjes alvast snijden. Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Het is doorgaans acht tot tien minuten koken. Als de pasta gekookt is, kun je deze afgieten. Meng de pasta nu met de rucola, feta, groente en zwarte olijven. Roer het geheel goed door. Je kunt eventueel wat smaak bijvoegen door wat peper en zout op het gerecht te strooien. Je kunt de pasta nu verdelen over de verschillende borden en je kunt lekker smullen!
Buon Apetito
Meer recepten met Fusilli vind u hier
-
Triangle Juliënnesnijder extra fijn van roestvrij staal
€10.99 Bestellen -
Triangle Special Golfsnijder
€9.95 Bestellen -
Triangle Pincet met dubbele knik 15cm
€7.95 Bestellen -
Triangle 1946 Spatel Nylon exta flexibel roestvrijstaal
€19.95 Bestellen -
Triangle Rasp 2-zijdig met handig opvangbakje
€22.95 Bestellen -
Triangle Blikopener met vleugel
€8.49 Bestellen -
Triangle Pincet multifunctioneel van roestvrij staal 15cm
€7.95 Bestellen -
Triangle Spies voor grill en oven 30 cm lang met ring
€3.99 Bestellen