
Pastasalade met feta fusilli rucola en olijven is een mediterrane klassieker. In landen zoals Griekenland en Italië eet men ook graag pasta in de vorm van een pastasalade. Het is een lekker en gezond tussendoortje dat je op ieder moment van de dag wel kunt eten. De bereidingstijd is ongeveer 15 minuten.
Wat heb je nodig?
- Fusilli
- Rucola
- Feta
- Groene of zwarte olijven
- Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze pastasalade met feta fusilli rucola en olijven
Pastasalade met feta, fusilli, rucola en olijven kun je erg snel maken. Zet als eerste een pan met water op het vuur. Ondertussen kun je de fetablokjes alvast snijden. Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Het is doorgaans acht tot tien minuten koken. Als de pasta gekookt is, kun je deze afgieten. Meng de pasta nu met de rucola, feta, groente en zwarte olijven. Roer het geheel goed door. Je kunt eventueel wat smaak bijvoegen door wat peper en zout op het gerecht te strooien. Je kunt de pasta nu verdelen over de verschillende borden en je kunt lekker smullen!
Buon Apetito
Meer recepten met Fusilli vind u hier
-
Triangle Juliënnesnijder extra fijn van roestvrij staal
€10.99 Bestellen -
Triangle Keukenschaar van roestvrij staal
€19.95 Bestellen -
Triangle Spiesen voor grill en oven 4 delige set met ring
€16.49 Bestellen -
Triangle Vleespincet 30cm met siliconen dopjes
€12.49 Bestellen -
Triangle Spies lelie voor grill en oven 30cm
€9.95 Bestellen -
Triangle Draadsnijder voor kaas en fondant 24 cm breed
€18.99 Bestellen -
Triangle 1946 Soeplepel roestvrijstaal
€19.95 Bestellen -
Triangle Saladetang 28cm lang van roestvrij staal
€14.99 Bestellen