
Paprika met Ansjovis filets en kappertjes is een bijgerecht. Het is simpel het is snel en het is echt super lekker.
Wat heb je nodig ?
Ingrediënten
paprika’s
ansjovisfilets, fijngehakt
teentjes knoflook, uitgeperst
volle eetlepels kappertjes, fijngehakt
enkele takjes oregano, fijngehakt
olijfolie
Bereiding:
Je begint met het roosteren van de paprika’s voor ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (200 C) tot ze zacht zijn.
Doe de paprika’s nu in een plastic zak, en sluit de zak goed af. Laat de paprika’s zo ongeveer tien minuten liggen.
Haal de paprika’s nu uit de zak en ontvel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten met de zaadjes en snijd de paprika aan reepjes.
Doe nu de rest van de ingrediënten bij de paprika’s en laat de smaken even goed intrekken.
Bedruip de paprika’s als laatste met wat olijfolie en garneer het gerecht met wat kleine kappertjes en fijngehakte oregano
Mangiare Gustoso
-
Triangle Vleespincet 30cm met siliconen dopjes
€12.49 Bestellen -
Triangle Kruidenschaar in doos
€19.95 Bestellen -
Triangle Draadsnijder voor kaas en fondant 24 cm breed
€18.99 Bestellen -
Triangle FinalTouch Pinspoon pincet met lepel
€14.49 Bestellen -
Triangle Saladetang 28cm lang van roestvrij staal
€14.99 Bestellen -
Triangle Zeef 23cm
€22.95 Bestellen -
Triangle Rasp voor Parmezaan met handig opvangbakje
€22.95 Bestellen -
Triangle Rasp zeer fijn met handig opvangbakje
€22.95 Bestellen