Paprika met Ansjovis filets en kappertjes is een bijgerecht. Het is simpel het is snel en het is echt super lekker.

Wat heb je nodig ?

Ingrediënten

paprika’s
ansjovisfilets, fijngehakt
teentjes knoflook, uitgeperst
volle eetlepels kappertjes, fijngehakt
enkele takjes oregano, fijngehakt
olijfolie

Bereiding:

Je begint met het roosteren van de paprika’s voor ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (200 C) tot ze zacht zijn.
Doe de paprika’s nu in een plastic zak, en sluit de zak goed af. Laat de paprika’s zo ongeveer tien minuten liggen.
Haal de paprika’s nu uit de zak en ontvel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten met de zaadjes en snijd de paprika aan reepjes.
Doe nu de rest van de ingrediënten bij de paprika’s en laat de smaken even goed intrekken.

Bedruip de paprika’s als laatste met wat olijfolie en garneer het gerecht met wat kleine kappertjes en fijngehakte oregano

Mangiare Gustoso

  • Triangle Spies lelie voor grill en oven 25cm

    Triangle Spies lelie voor grill en oven 25cm

    9.95
    Bestellen
  • Triangle Zeef 18cm puntig en fijnmazig

    Triangle Zeef 18cm puntig en fijnmazig

    19.95
    Bestellen
  • Triangle Special Golfsnijder

    Triangle Special Golfsnijder

    9.95
    Bestellen
  • Triangle Zeef 23cm

    Triangle Zeef 23cm

    22.95
    Bestellen
  • Triangle Pizzasnijder 12 cm RVS

    Triangle Pizzasnijder 12 cm RVS

    25.95
    Bestellen
  • Triangle Spiesen voor grill en oven 4 delige set

    Triangle Spiesen voor grill en oven 4 delige set

    54.95
    Bestellen
  • Triangle Juliënnesnijder extra fijn van roestvrij staal

    Triangle Juliënnesnijder extra fijn van roestvrij staal

    10.99
    Bestellen
  • Triangle 1946 Serveerlepel roestvrijstaal

    Triangle 1946 Serveerlepel roestvrijstaal

    19.95
    Bestellen