
Paprika met Ansjovis filets en kappertjes is een bijgerecht. Het is simpel het is snel en het is echt super lekker.
Wat heb je nodig ?
Ingrediënten
paprika’s
ansjovisfilets, fijngehakt
teentjes knoflook, uitgeperst
volle eetlepels kappertjes, fijngehakt
enkele takjes oregano, fijngehakt
olijfolie
Bereiding:
Je begint met het roosteren van de paprika’s voor ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (200 C) tot ze zacht zijn.
Doe de paprika’s nu in een plastic zak, en sluit de zak goed af. Laat de paprika’s zo ongeveer tien minuten liggen.
Haal de paprika’s nu uit de zak en ontvel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten met de zaadjes en snijd de paprika aan reepjes.
Doe nu de rest van de ingrediënten bij de paprika’s en laat de smaken even goed intrekken.
Bedruip de paprika’s als laatste met wat olijfolie en garneer het gerecht met wat kleine kappertjes en fijngehakte oregano
Mangiare Gustoso
-
Triangle Rasp groot met handig opvangbakje
€22.95 Bestellen -
Triangle Spiesen voor grill en oven 4 delige set
€54.95 Bestellen -
Triangle Essential Gevogelteschaar 10 cm vezelversterkt polyamide heft
€29.95 Bestellen -
Triangle 1946 Spatel roestvrijstaal
€19.95 Bestellen -
Triangle Special Golfsnijder
€9.95 Bestellen -
Triangle Zeef 23cm
€22.95 Bestellen -
Triangle Juliënne Rasp met handig opvangbakje
€22.95 Bestellen -
Triangle Juliënnesnijder extra fijn van roestvrij staal
€10.99 Bestellen