Paprika met Ansjovis filets en kappertjes is een bijgerecht. Het is simpel het is snel en het is echt super lekker.

Wat heb je nodig ?

Ingrediënten

paprika’s
ansjovisfilets, fijngehakt
teentjes knoflook, uitgeperst
volle eetlepels kappertjes, fijngehakt
enkele takjes oregano, fijngehakt
olijfolie

Bereiding:

Je begint met het roosteren van de paprika’s voor ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven (200 C) tot ze zacht zijn.
Doe de paprika’s nu in een plastic zak, en sluit de zak goed af. Laat de paprika’s zo ongeveer tien minuten liggen.
Haal de paprika’s nu uit de zak en ontvel de paprika’s, verwijder de zaadlijsten met de zaadjes en snijd de paprika aan reepjes.
Doe nu de rest van de ingrediënten bij de paprika’s en laat de smaken even goed intrekken.

Bedruip de paprika’s als laatste met wat olijfolie en garneer het gerecht met wat kleine kappertjes en fijngehakte oregano

Mangiare Gustoso

  • Triangle Vleespincet 35cm met siliconen dopjes

    Triangle Vleespincet 35cm met siliconen dopjes

    17.95
    Bestellen
  • Triangle Pincet multifunctioneel roestvrij staal 20cm

    Triangle Pincet multifunctioneel roestvrij staal 20cm

    8.49
    Bestellen
  • Triangle Zeef 15cm

    Triangle Zeef 15cm

    15.95
    Bestellen
  • Triangle Essential Gember-rasp

    Triangle Essential Gember-rasp

    21.49
    Bestellen
  • Triangle Zeef 23cm

    Triangle Zeef 23cm

    22.95
    Bestellen
  • Triangle Essential Gevogelteschaar 10 cm vezelversterkt

    Triangle Essential Gevogelteschaar 10 cm vezelversterkt polyamide heft

    29.95
    Bestellen
  • Triangle Draadsnijder voor kaas en fondant 24 cm breed

    Triangle Draadsnijder voor kaas en fondant 24 cm breed

    18.99
    Bestellen
  • Triangle 1946 Spatel exta flexibel roestvrijstaal

    Triangle 1946 Spatel exta flexibel roestvrijstaal

    19.95
    Bestellen