Deze pagina geeft een totaal overzicht van alle pasta-recepten die werden geplaatst op Pastamammamia.nl. Wij hopen daarmee een methode te hebben bedacht die het mogelijk maakt alle recepten door te scrollen.
Uiteraard zijn alle recepten die je hier vind zijn ook te vinden via het menu dat op pasta type is georganiseerd. Deze pagina is simpelweg een andere weergave van al onze pasta recepten.
Agnalotti uit de Piëmonte of Agnolotti alla Piëmonte. Agnolotti is een specialiteit uit de Piëmonte in het Noord Westen van
Agnolotti di Taleggio e Maggiorama, een Italiaanse klassieker waarvan de naam alleen al prachtig klinkt. In het Nederlands zouden wij
Bavette alle Vongole e Zucchine of Bavette met Venusschelpen en courgettes geeft een zeer smakelijke combinatie van zee en land. Dit zomerse
Bavette is een kleine droge pastasoort die ontstaan is in Genua, Noord Italië. Vertaald vanuit het Italiaans betekent Bavette zoiets
Brodo di Quadrucci e Piselli of Pastavierkantjes en doperwten in bouillon is een vrij dikke soep vindt zijn oorsprong in
Bucatini all'Amatriciana of Bucatini met tomaten en chilipeper saus in het Nederlands is echte klassieker. Het gerecht is vernoemd naar
Bucatini alla Mozzarella e Melanzana of Bucatini met Mozzarella en Aubergine is een zeer smakelijk gerecht dat relatief snel op
Cannelloni a la Sorrentina of Cannelloni uit Sorrentina is een echte smaak explosie afkomstig uit de Campagnia streek in Zuid
Cannelloni Alla Besciamella of zoals wij zouden zeggen Cannelloni met Bechamel is een klassiek Italiaans gerecht. De Cannelloni zijn kokertjes
Cannelloni di carne e funghi of Cannelloni met gehakt en paddenstoelen is een zeer populair gerecht in Italië. Met de
Cannelloni di formaggi e verdure zou in het Nederlands vertaalt zoiets zijn als Cannelloni met kaas en verse groenten. Cannelloni
Cannelloni met romige Radicchio of Cannelloni alla crema di radicchio op zijn Italiaans is een recept oorspronkelijk uit het zuiden
Capelli d'Angelo all Gamberi is een direct afgeleide van het recept van Capelli d'Angelo all'Aragosta. Echter in plaats van kreeft
Cappelletti in brodo di cappone is een soep die met name gegeten wordt op Santo Stefano (wat bij ons 2e
Conchiglie alla Amatriciana is een variant op bijvoorbeeld Spaghetti alla Amatriciana. In dit geval gebruiken wij Conchiglie schelpjes voor dit
Conchiglie di mare of Conchiglie met zeevruchten is een warme pasta salade met Sint Jakobsschelpen, Garnalen, Mosselen, rucola en pasta.
Conchiglie met Gorgonzola en Pistachenoten of op zijn Italiaans Conchiglie con Gorgonzola e Pistacchi is, een snel en gemakkelijk klaar
In Conchiglie met mozzarella of Conchiglie alla mozzarella is de smaak van de zomer in Italië geheel vertegenwoordigt. Het is
Delicate Reginette, Reginette is een droge pasta soort uit Napels, Zuid-Italië. Reginette is lange platte en op tagliatelle lijkende pasta.
Eliche col Pesto of Eliche met pesto zoals wij dat zouden zeggen is een super makkelijk recept dat snel klaar
Farfalle al Proscuitto e pesto of Farfalle met proscuitto en pesto, is zo een recept dat je maakt als je
Farfalle al Sugo di Piselli of zoals wij zouden zeggen Farfalle met tomaten-doperwten saus, dit is nou zo een pastagerecht
Farfalle al sugo di tonno of Farfalle met tonijn is een snel en gemakkelijk gerecht maar bomvol smaak. Farfalle of
Farfalle alla Crema di Gorgonzola of meer op zijn Hollands Farfalle met Gorgonzola saus is een simpel licht zoete saus
Farfalle Carbonara met erwten of zoals je dat in het Italiaans zegt, Farfalle Carbonara di Piselli is een unieke variant
Farfalle Grand'estate - Zomerse Farfalle is een heerlijke frisse pastasalade. Farfalle is een Italiaanse pastavorm. Farfalle is Italiaans voor vlinders
Farfalle met Radicchio is een super simpel gerecht dat snel klaar te maken is en zit barstensvol smaak. Zeg echter
Farfalle Verdi e Rosa of zoals wij dat zouden noemen roze en groene Farfalle is een modern recept dat roze
Fettuccine ai Proscuitto e Piselli of Fettuccine met ham en doperwten in het Nederlands is een vrij simpel gerecht. Dit
Fettucine al Limone of Fettucine met citroensaus is een heerlijk fris gerecht bij uitstek geschikt voor de warme dagen. Fettucini
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Laden...